Facebook & aplikacije

Facebook & Aplikacije

LigerB2B spletna trgovina

Specializirani modul za B2B spletno poslovanje med podjetji.

S pomočjo LigerB2B modula (distribucija,veleprodaja) bodo vaši kupci opravljali nakupe preko spleta, na tekočem bodo o zalogah, akcijah in novostih v vaši ponudbi, vaše prodajno osebje bo manj zasedeno s klasičnim prodajni procesom in se bo bolj posvetilo vašim kupcem pri promoviranja prodajnega programa, kreiranju marketinških akcij ali iskanju novih strank.

Prodajni artikli imajo vse podrobnosti, kot so šifra artikla ( EAN), priporočena prodajna cena, veleprodajna cena, vaša cena in zaloga. Vsakemu artiklu dodate podroben opis in slike kot pri klasičnih spletnih trgovinah. Omogoča pregled nad naročili, neizdobavljenih artiklih in prednaročili.

Lastnosti

Uvoz izdelkov in sinhronizacija z ERP sistemi.

Liger B2B spletna trgovina podpira naslednje ERP programe: Datalab panteon, Vasco, Birokrat, Navision , e-računi, SAOP ). Sinhronizizacija lahko poteka online ali offline. Pri online sistemu se sinhronizirajo podatki kot so artikli, naročila, zaloge, cene, finančni podatki, pretekla in neizdobavljena naročilaPri offline načinu preko XML se glede na časovno nastavitvijo sinhronizirajo artilki, cene, zaloge. Naročila se ne vpišejo v ERP ampak jih dobite na mail. Pri offline načinu ( Excel mode) sami sprožite sinhronizacijo ko osvežite Excel datoteko z bnovimi podatki o artilkih ali cenah ali stanju zalog.Modul je bil zasnovan z 10 letnimi izkušnjami v distribuciji IT in medicinskih izdelkov. Omogoča enostaven prodajni proces in je enostaven za uporabo.

Uvoz in urejanje produktov preko Excel datoteke ( Offline način)

Aplikacija omogoča tudi uvoz podatkov preko MS Excel datoteke. Datoteko lahko urejate na vašem računalniku nato pa jo preprosto prenesete na spletni naslov.

Generiranje XML datoteke

Aplikacija omogoča elektronsko poslovanje z vašimi kupci preko XML datotek. Generiraje XML datotek služi za povezavo s drugimi spletnimi trgovinami ( mimovrste.si, enaa.com, ideo.si, nakupovanje.net, rolan.si…) ali spletnimi portali ( bolha.si, ceneje.si, centersourse.si)

Rabatna lestvica

Aplikacija omogoča dodeljevanje različnih stopenj rabatov za vsako vašo stranko. Rabati se lahko definirajo na nivoju klasifikacije, blagovne znamke ali izdelka.

Pogodbene nabavne cene

Ob prijavi v vaš B2B sistem kupci vidijo njim dodeljene neto nabavne cene. Sistem vam omogoča, da dodate neomejeno število kupcev in posamezne nastavitve za vsakega kupca. Prikažete lahko neto nabavno ceno in maloprodajno ceno.

Nabor funkcionalnosti in prednosti:

  • Direkten vpogled v prodajni program
  • Priprava posebnih ponudb
  • Pregled zgodovine naročil
  • Določanje količinskih popustov za vsako stranko posebej
  • Količinski cenik
  • Rabatna lestvica

B2b modul je učinkovita rešitev v sodobni komunikaciji med podjetji katera zanesljivo pripomore k povečanju prodaje….”

Kategorije za iskanje izdelkov

Vsakemu izdelku dodate lastnosti in nastavite, da se prikažejo v filtru. Tako lahko vaš kupec iz seznama vseh izdelkov hitro izbere samo tiste, ki ustrezajo določenim lastnostim. To je koristno tudi takrat, ko se na trgu pojavijo novi izdelki, ki se oglašujejo preko novih lastnosti in prednosti. Z preprosto uporabo filtrov se lahko hitro prilagajate trgu in zahtevam vaših kupcev.